Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörfőzők Ukrajnáért
2022. április 01. írta: Árpa Jankó

Sörfőzők Ukrajnáért

ukrajna.jpg2021 egyik legjobb oregoni sörfőzdéje, a Kings & Daughters is csatlakozott a „Drinkers for Ukraine” kezdeményezéshez a „Resist” nevű NEIPA-val. A sörfőzde Kyle Larsen sörfőző és felesége, Kacie McMackin projektje. Kyle, Kacie és három gyerekük három évet töltött Angliában. Sörfőzdéjük specialitása az európai  és a brit pubokban eltöltött idő alatt ihletett sörök megvalósítása.

2018 végén, amikror Kyle a Egyesült Királyságban, a Siren Craft Brew sörmestere volt meghívták Lana Svitankovát és Varvar Brew-t Kijevből, hogy működjenek együtt a Mavka nevű Imperial Stout létrehozásában. Az orosz agressziót követően Kyle felvette Lanával a kapcsolatot.

Az ő javaslatára csatlakoztak a „Drinkers for Ukraine” elnevezésű kezdeményezéshez. Ennek egyik lépése volt, hogy megfőzték a „Resist New England IPA-t” nevű szolidaritási főzetet. A Kings & Daughters több mint 10 000 dollárt adományozott a Together Rising Ukraine Response szervezetének, hogy segítse humanitárius segélyezési erőfeszítéseit. 

#DrinkersForUkraine

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8917795033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása