Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Üdítőben is MONYO!
2022. február 15. írta: Árpa Jankó

Üdítőben is MONYO!

maracuja.jpg

Természetesen nincs abban semmi különleges, hogy egy sörfőzde üdítőitalt is gyárt, mégis meglepett a MONYO az új termékével, amit rövidesen további ízú alkoholmentes „tételek” fognak követni. 

És nyugi! Lesznek új söreik is. Addig is MONYO Maracuja Lemonade sajtóanyaga:

 Kóstold meg az első alkoholmentes MONYO kraft üdítőt!

 

2022-ben - kihasználva az új üzemünk technikai adottságait - megérkezett az első szénsavas kraft "üccsink", a MONYO Maracuja Lemonade.

A rengeteg 100%-os maracuja püré felhasználásával készült első „üccsink” színre vibrálóan sárga, ízre pedig mintha egy friss és fanyar maracuja gyümölcsbe harapnál.

 Neked ajánljuk az új termékünket, ha épp sofőr vagy egy buliban, száraz hónapot tartasz, vagy éppen valami kraftos ízre vágysz, de alkoholt nem fogyasztanál. A MONYO kraft üdítők valódi gyümölcs felhasználásával készülnek, a kraft söreinknél megszokott egyedi és különleges ízekben és dizájnnal.

Hazai kisüzemi termék, amelyet 100%-ban újrahasznosítható 0,33l-es aludobozba töltöttünk. A receptet Nagy Renáta, hidegoldali menedzserünk jegyzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr4817540526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása