Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Craft Head, egy kihagyhatatlan hely
2021. május 17. írta: Árpa Jankó

Craft Head, egy kihagyhatatlan hely

Budapest legújabb kisüzemi sör lelőhelye a belváros szívében!  harminckét sörcsappal, egy kiváló bottleshoppal és mennyei gasztro fogásokkal várjuk vendégeinket. Tágas, nyugodt belső, meghitt családi és baráti hangulat. Legyél Te is egy Craft Head!

ch_belso.jpg

Legyen szó baráti iszogatásról, születésnapokról, nagyobb családi összejövetelekről vagy céges rendezvényekről mi mindennek helyet biztosítunk.

A Craft Head gasztrókocsmája több, mint kétszáz férőhelyes, galériával és egy külön hatvan fős díszteremmel ellátott minőségi étterem és bár. Nyáron pedig száz fős kinti teraszunkon, napernyők alatt lehet hűsölni és szomjat csillapítani.

Legyetek ketten vagy akár ötvenen, mi bármikor tudunk fogadni benneteket, az előre egyeztetett időpontban, asztalfoglalás esetén. Persze egy random sörözésre is be lehet hozzánk sétálni..

Mind ezek mellett folyamatosan eseményekkel töltjük meg a helyet, hogy mindig legyen miért benézni hozzánk!

A sörcsapon található kiváló sörök mellett arra is figyelünk, hogy az ételek is passzoljanak az italokhoz vagy fordítva. Nagyrészt magyaros ételeket találnak kínálatunkban a vendégek, de azokat száz százalékban újragondoltuk és modernizáltuk. Úgy, ahogy azt egy modern kraft kocsmának és bárnak kell.

Mindemellett vendégeink több, mint kétszá magyar kisüzemi és külföldi prémium sör közül válogathatnak az étterem végében található bottleshopban, sörboltban.

Asztalfoglalás: +36 30 177 7424

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr4616596688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása