Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ogre bácsi sörajánlója
2019. november 12. írta: Ogreface

Ogre bácsi sörajánlója

esthajnal.jpg

Békésszentandráson immár hetedik éve egy-egy karácsonyi sörkülönlegességgel hangolnak a karácsonyi és az évvégi ünnepekre. A sorozat hetedik darabjában az őszibarack frissességét egészíti ki a gyümölcsös aromájú galaxy komló, a Black IPA-hoz méltó éjfekete színnel. Az eredmény egy emlékezetes fekete IPA némi csavarral.

Megkóstoltuk.

Teljesen fekete színe van, habja krémes, közepes méretű és elég tartós. Illatában egyből jön az őszibarack, kis pörkölt maláta, kicsit fekete teás. Ízében is először a gyümölcs jön, kissé gyümölcsös „iceteesen”, de visszafogottan feltűnik a komló is. Utóíze enyhén kesernyés, gyümölcsös, kissé túlsütött pirítós kenyeres. Összességében kellemes, kiegyensúlyozott sör.

Csapolva az alábbi helyeken kapható: Ogre Bácsi, Csapház - a jó sörök boltja, Jégkert Cafe, Stay Beer Bar 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8115302734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása