Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörverseny és sörmustra
2019. február 27. írta: Árpa Jankó

Sörverseny és sörmustra

sormustra.jpg

A legnagyobb tradiciója hazánkban a Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete által szervezett sörversenyeknek van.

Az első két évtizedben még csak kétévente rendezték meg az eseményt, de 2019-re a magyarországi kisüzemek és házi sörfőzők eljutottak arra a szintre, hogy szakmailag indokolt lett a versenyt immár évente megrendezni. A 2018-ban megrendezett, nagyszabású „Sörverseny és Sörmustra”, abban is szintet lépett, hogy a sörverseny szakmai programjainak a nagyközönség is részese lehetett, így aztán az eredményekről nem csak a sajtóból vagy a sörszakmai portálokról értesülhetett.

Nem lesz ez másképp idén sem. A cél, hogy a sörverseny sörei együtt kerüljenek bemutatásra a Sörmustrán. A verseny és a mustra 2019. április 10-13. között, a gödöllői Szent István Egyetem, Mezőgazdasági Eszköz- és Gépfejlődéstörténeti Szakmúzeum épületében és udvarában lesz, számos olyan szakmai program kíséretében, amelyből a szakma és az érdeklődő közönség is megtalálhatja a kedvére valót.

A sörverseny április tizedikén és tizenegyedikén kerül megrendezésre. Az eredményhirdetésre már csütörtökön sor kerül. Pénteken és szombaton pedig a közönségé lesz a terep, ahol kóstolhatók lesznek majd a győztes sörök is. A Sörmustrán újra egyszeri belépődíj megfizetésével lehet végig kóstolni majd a hazai kisüzemi sörfőzés „krémjét”, és lehetőség lesz a sörfőzőkkel való személyes találkozásra is.

Természetesen lesz sörtörténeti kiállítás is, amellyel a kezdetekre emlékezünk. A szakmai kiállítás pedig a jövő lehetséges útjairól szól majd. Ogre Bácsi Söregyetemének kihelyezett szemesztere, szórakoztató ismeretterjesztést nyújt a sör különféle aspektusairól.

További információk és jegyrendelés ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr2914657117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása