Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörcikkgyűjtő világtalálkozó
2017. május 22. írta: Kovács András Nemrokon

Sörcikkgyűjtő világtalálkozó

tychy1.jpgA hétvégén a lengyelországi Tychy városában rendezték meg a sörcikkgyűjtők harmadik világtalálkozóját, A lengyel város mindenképp alkalmas helyszín egy sörös rendezvényre, hiszen az egyik legnagyobb lengyel vállalatcsoport a Kompania Piwowarska sörgyára működik itt. A városban olyan sörök készülnek, mint a Tyskie, a Lech, vagy a Zubr.

tychy2.jpg

Már a találkozó megkezdése előtt szép magyar sikernek örvendhettünk, ugyanis a házigazdák után a magyar sörcikkgyűjtők képviselték hazájukat a legnagyobb számban. A szép sikerhez hozzájárult a legnagyobb magyar gyűjtő-oldal is. A www.collectorism.com oldalon jó néhány sörcikkgyűjtő mutatja be gyűjteményét, illetve elad-vásárol, vagy csereberél az oldal segítségével. Közülük a legaktívabbak utazását Lengyelországba a Collectorism támogatta.

tychy3.jpg

A háromnapos dzsemborin természetesen óriási volt az élet, hiszen annak ellenére, hogy a gyűjtők folyamatosan kapcsolatban vannak egymással, a személyes találkozás mindig új tárgyakkal gazdagítja a kollekciókat. A hangulatról a sikeres cserék mellett, természetesen a finom lengyel sörök is gondoskodtak. Így aztán természetesen valóban a viszontlátás reményében köszöntek el egymástól a résztvevők: pożegnanie! 

A fotókért köszönet Bölöny Józsefnek

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr5112534539

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Széppé teszi a szomjat 2017.05.29. 12:32:03

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. A web mindent elbír. Írd csak le nyugodtan. A Heti sajtó a kincset és szemetet is összesöpri, ha jár vele bódulat. Hétszentség'17/21 2017. 05. 22. Aki huzamosabb ideje jár vendéglátó egységekb...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása