Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sör – a hosszú élet titka
2017. január 27. írta: Árpa Jankó

Sör – a hosszú élet titka

Dennis Forth norfolki lakos éppen tizenöt éves volt, amikor megitta első sörét a helyi Red Hart at Three Holes nevű sörözőben. Azóta hűséges látogatója a pubnak, hetvenötödik születésnapját is ott ünnepelte meg a törzsvendégek társaságában, akik apró ajándékokkal kedveskedtek az általuk csak Onk becenéven ismert férfinak. A legnagyobb ajándékot Forth azonban a kocsma tulajdonosától, Peter Phillipstől kapta, aki kijelentette, hogy Onk az elkövetkező negyven évben bármennyit ingyen ihat a sörözőjében. Ez a legkevesebb, amit adhatunk a leghűségesebb vendégünknek – mondta.

A törzsközönség természetesen kitörő ovációval fogadta a bejelentést, többen tanácsolták Onknak, hogy ne tétovázzon, vigye haza egyből a csapot. Dennis Forth azonban nyugalomra intette őket: „Uraim, legyenek tekintettel hajlott koromra. Sohasem voltam, de most már pláne nem vagyok egy iszákos ember. Nekem már bőségesen elég az a sör, amit péntek esténként és szombat délutánonként elfogyasztok itt, a Red Hartban. Csak amiatt aggódom, hogy ne emelkedjen túlságosan a sör ára, mert ha negyven év múlva ismét fizetnem kell, gondjaim támadhatnak.”
 
A válasz igen figyelemre méltó. Nemcsak Dennis Forth szerénysége példaértékű, de az is, hogy szemernyi kétsége sincs afelől, hogy megéri a száztizenötéves kort. Ebben mi is bizonyosak vagyunk, abban azonban már nem, hogy a vendéglős ezt a nagylelkű ajánlatot újabb negyven évvel meg fogja hosszabbítani.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr242328173

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem Csíkol 2017.01.30. 12:28:57

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. A Csíki sör körüli médiavisszhang a Heti sajtó teljes egészét izomból lenyomta. Kár lenne hagyni, mert az élet-halál harcnak tűnő kamumarketing játszmánál fontosabb dolgok is történtek a világban. ...

Trackback: Nem Csíkol 2017.01.30. 12:22:44

Mit üzen a web?Heti alkoholos hírek, költemények. A Csíki sör körüli médiavisszhang a Heti sajtó teljes egészét izomból lenyomta. Kár lenne hagyni, mert az élet-halál harcnak tűnő kamumarketing játszmánál fontosabb dolgok is történtek a világban. ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása