Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Collectorism British Ale - Mucha Attila sörfőzőtől
2016. november 04. írta: Árpa Jankó

Collectorism British Ale - Mucha Attila sörfőzőtől

www.collectorism.comegy olyan weboldal, melynek regisztrált tagjai az az oldalon bemutathatják gyűjteményüket és az oldalon keresztül a közösség többi tagjával cseréket is lebonyolíthatnak -- ehhez már ma is több mint harmincezer tárgy található az oldalon, ahova szeretettel meghívjuk Önt is! 

 

Az idei őszi sörcikkgyűjtő találkozó támogatója a COLLECTORISM. 

 

A COLLECTORISM a gyűjtés új formája. A weboldal lehetőséget teremt, hogy a sokszor nagy távolságra lakó gyűjtők megismerkedhessenek egymás gyűjteményével és a nehézkesen lebonyolítható cseréket, eladásokat megkönnyítse regisztrált tagjai számára. A regisztráció ingyenes, a tárgyak fotózásához és a fotók feltöltéséhez is – plusz költség felszámítása nélkül – a COLLECTORISM megad minden segítséget.

 

Aki kimarad, lemarad – szólt a régi szlogen, és bátran kijelenhetjük, hogy a COLLECTORISM tagság garancia arra, hogy gyarapíthatja gyűjteményét. A csatlakozás csak előnnyel jár önnek: folyamatosan, az év minden napján használhatja, segítségével növelheti gyűjteményét és megismerkedhet az önt érdeklő tárgyakkal, melyekhez itt csereberével is hozzájuthat. A csere lebonyolításában is a segítségére leszünk.

 

A 2016. november 5-i találkozón is lesz lehetősége, hogy belépjen a COLLECTORISM közösségébe. Amennyiben a helyszínen regisztrál, megajándékozzuk egy különleges british ale sörrel, melyet kizárólag erre az alkalomra főzött Mucha Attila, aki természetesen jelen lesz a találkozón, nem csak az otthoni sörfőzésben jeleskedik, de könyvet is írt Konyha, sör, főzés címmel a témáról, néhány sörrel főzött étel receptjével és kocsmai játékok leírásával kiegészítve azt. A könyv a helyszínen megvásárolható és a szerző dedikál is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr8311929213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása