Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csodás csomagolás
2016. szeptember 14. írta: Árpa Jankó

Csodás csomagolás

pina_1.jpg

A sörgyártók világszerte keresik a különféle sörcikkgyűjtők kedvét. Nagyon sok a sörhöz szorosan köthető vagy csak lazán kapcsolódó tárgy van, mert a sör szerelmesei mindent összegyűjtenek, ami kedvenc italukkal kapcsolatos.

Gyűjtik a sörcímkét, az alátétet, a söröspoharakat, a korsókat, a koronazárat, a sörös dobozokat, a kocsmai számolócédulákat, a sörnyitókat, a sörösüvegeket, a sörgyárak képes levelezőlapjait, a sörről írott könyveket, hogy csak a legfontosabbakat említsem. A világ számos országában jól működő klubokban folyik a cserebere és rendszeresek a nemzetközi gyűjtőtalálkozók, sőt nem egy országban külön folyóirat foglalkozik a különféle gyűjtési területekkel.Szükség is van rájuk, mert a sörgyárak folyamatosan gondoskodnak az újdonságokról, változtatják az etikettet, a címkét, a csomagolást. Ezzel fenntartják az érdeklődést, hiszen a gyűjtemény sohasem lehet teljes.

A gmündi Engel sörfőzde – annak ellenére, hogy sörei sokféle elismerést bezsebeltek már – különleges hangsúlyt fektet a sör csomagolására is. A különleges palackba zárt árpalevet minden bizonnyal a gyűjtők is örömmel fogják vásárolni. A Fliegerbier palackot formázó fémdoboza kengyelzárral, pedig igazi dizájner remekmű. Ugyancsak nekik köszönhetően került sörösdobozra Napólen Grand Armee-ja, vagy Hamlet nagy sörmonológja a Two beers or not to be. A gyűjtők őszinte bánatára, azonban a sörgyár beszüntette a  „csodás csomagolást” ezzel is emelve a megmaradt darabok értékét.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr754407521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása