Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A pilseni halad a korral
2016. május 06. írta: Árpa Jankó

A pilseni halad a korral

pilseni.jpg

A nagy multinacionális sörgyártók szemmel láthatólag felvették a kesztyűt és ügyes lépésekkel reagáltak az úgynevezett kézműves sörök sikerére. Több esetben felvásároltak kisebb főzdéket, azaz menő márkákat immár maguk gyártanak, olykor a termék kerül be disztribúciós hálózatukba – vagyis beszálltak az üzletbe.

A pilseniek egy kicsit innovatívabban gondolkoztak és létrehozták a tartályos sörcsapolást. Ennek lényege, hogy a sör néhány órával a főzés és lehűtés után speciális tartályokba kerül és a gyárból egyenesen a fogyasztási helyre érkezik.

A módszer lényege – legalábbis a gyár szerint –, hogy a  pasztörizálatlan sör íze friss, tiszta és harmonikusabb, hiszen semmilyen hőkezelést nem kapott és hűtési-szállítási eljárásnak köszönhetően gyakorlatilag olyan élményben lehet részük a fogyasztóknak, mintha közvetlenül a gyárban kóstolnák az elkészült sört.

A mai ünnepélyes avatást követően este nyolctól erről a fogyasztók is meggyőződhetnek, ha ellátogatnak az Ankert-be, ahova Pesten először telepítik a rendszert. A Pilsner Urquellt az utóbbi időkben több vád is érte, hogy nem csak a pilseni gyárban főzik, hogy minősége emiatt nem a régi. Reméljük az új tartályos Pilsner Urquell helyreállítja a sör kissé megtépázott tekintélyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr448690636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása