Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fogadjunk!
2015. november 29. írta: Árpa Jankó

Fogadjunk!

milf.jpg

A kocsmai játékoknak nagy hagyománya van. A játékokra többnyire akkor kerül sor, amikor a klasszikus témákat (időjárás, autók, nők, politika) már kitárgyalták az emberek. Skatulya­pöckölés, kártya, sakk, darts, biliárd  mellett jó szórakozást jelent a fogadás. Fogadni persze mindenre lehet, de a mi javaslataink némileg rendhagyóak, mert tárgyuk a vendéglátás.

1.  Belépsz a sörözőbe, köszönsz: A pincér visszaköszön (1:10) A pincér hirtelen talál magának valami fontos elfoglaltságot (1:2)

2.  Leülsz az asztalhoz.: A pincér rögtön ott terem (1:10), A pincér reakciója: majd a kolléga (1:2) Negyedóra múlva odaballagsz a pulthoz rendelni (1:1,5)

3Csapolt sört rendelsz: Húszféléből válogathatsz (1:10) Csapolt sört kapsz (1:5) Gúnyos mosolyt kapsz (1:2)

4.  Minőségi vodkát kérsz: Megfelelően behűtött vodkát kapsz (1:10) Meleg vodkát kapsz (1:2) Valami olcsó löttyöt kapsz (1:1,5)

5.  WC-re mennél: A WC tiszta (1:10) A WC nem igazán tiszta (1:2) Mégsem mész WC-re (1:5)

6.  Fizetnél, kéred a számlát: A számlán szereplő összeg helyes, még ha kellemetlen is (1:8) A számla egyik sorában ott az évszám is (1:3)  Nincs számla, csak összeg van, de az borsosabb, mint a húsleves volt (1:2)

7.  Társaságoddal távozol nagy összegű fogyasztás után:  A vendéglős mindenkit meghív egy pohár italra (1:50)  A vendéglős udvariasan elköszön (1:3) A vendéglős már el is adta egy törzsvendégnek az ottfelejtett dolgaid (1:2)

8.  Csapnivaló helyen jártál: Máskor is elmész, mert otthon még rosszabb (1:2)  Máskor is elmész, mert a vendéglősnek is élnie kell valamiből (1:10) Máskor is elmész, mert annyit ittál, hogy semmire nem emlékszel (1:5)

9. Ajánlatot teszel a csinos pultoslánynak: Záróra után együtt távoztok (1:50), Kedvesen, de visszautasít (1:10),  Elküld a fenébe (1:3), A mentők visznek el (1:1,5)

Esetleg további javaslatok? Minden ötlettel a kocsmai folklórt gyarapítjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr455580474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása