Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újra sörfesztivál
2013. október 02. írta: Árpa Jankó

Újra sörfesztivál

bpoktoberfest_1_1.jpg

Itt van a Kopaszi-gát, ahol a Coca-Cola és a Szépkorúak Testébresztő Fesztiválja után végre megrendezésre kerül a mi kis hazai Oktoberfestünk is.

Hogy mitől lesz az október Oktober és a budapesti fesztivál Fest, hogy ehhez mit szól a müncheni Nagy Testvér - hagyjuk. A lényeg, hogy végre egy hely, ahol megmutatkozhatnak a hazai kézműves sörök mellett a nemzetközi sörök is.

Ez meg mi? Mitől nemzetközi egy sör? Hogy a pubok utcájában csapolják? Netalán tán a pálinkateraszon?

De mindez mindegy is hiszen amiben ez a sörünnep egyedülálló az, hogy "az esemény helyszínére az Erzsébet térről indulnak ingyenes buszjáratok, a résztvevők egy pikoló sört is kapnak ajándékba". Az már csak a hab a sörön, hogy itt is lesz a  "gasztronómiai rendezvényeken szinte kötelező a verseny. A szervezők erről se feledkeztek meg: sörivó és főzőverseny is lesz. Utóbbira bármilyen, sör hozzáadásával készült bográcsos étellel lehet nevezni" !

Nagyon úgy nézem, hogy ez az esemény csak nevében idézi a nagy testvért, miközben a színvonal az átlagszar falusi búcsúk szórakoztató nívóját hozza!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr675548364

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kritikai megjegyzések egy sörkuponakcióról 2013.10.03. 18:28:39

(Figyelem, a poszt szövege frissült....) Promontor két kedvenc témáját kombinálja az alábbi villámposzt: a sört és a kekeckedést. Történt, hogy Jácint egy lehetséges jövőbeli bloggertalálkozónk kapcsán megemlítette, hogy látott a Kuponvilágon egy sör...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása