Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sörivás macsós imidzse
2013. szeptember 12. írta: Árpa Jankó

A sörivás macsós imidzse

staropramen.jpgEurópai Hidak fesztiválsorozat a MÜPA és a Budapesti Fesztiválzenekar szervezésében szeptember 11-19. között kerül megrendezésre. Az idén első alkalommal megrendezett Fesztivál középpontjában a cseh kultúra áll. Az autentikus cseh életérzés megidézésében pedig fontos szerepet kap a Staropramen, amelyet Prága első számú söreként ismernek szerte a világon. A szeptember 14-én megrendezett Ahoj, terasz! a film- és zeneművészet segítségével invitálja majd képzeletbeli utazásra a résztvevőket. Az ingyenes látogatható programon a jazz könnyedebb, vagy épp merészebb vonulatai mellett, populáris zenéről is gondoskodtak a szervezők.

Mindez rendjén is van, hiszen a nagy multinacionális cégek nagyon helyesen teszik, ha nem a focit, hanem a különféle kulturális rendezvényeket támogatják! Amire viszont felhívnám az Önök figyelmét az a sajtóanyaghoz mellékelt fénykép. A felvételen látható pár kiválóan illusztrálja azt a frusztrált helyzetet, melyben a sörgyárak marketingesei vannak. Nem könnyű a dolguk, hiszen meg kellene tartaniuk a férfi fogyasztókat és a nőket viszont sörivásra, kellene csábítaniuk.

A felvétel mindkét követelménynek ügyesen eleget tesz, hiszen a férfi macsósan egyenesen az üvegből issza a sört, miközben párja az elegáns pohárból kortyolja a sört. Így egyszerre csinál kedvet az iváshoz férfinak és nőnek is, miközben meghagyja az üvegből ivás férfias karakterét, a nőt sem valami bágyadt radlerrel vagy hasonló lebutított sörrel itatja. Teszi ezt szemben az eddigi reklámok gyakorlatával, mely a nőkről azt feltételezte, hogy csak akadályozzák a férfit a sörivásban, vagy jobb esetben kiszolgálják sörrel, ez kép immár azt igazolja, hogy a sörgyárak egyre inkább számolnak a női fogyasztókkal. 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr845509973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása