Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Alibi
2012. november 08. írta: Árpa Jankó

Alibi

alibi.jpgA sörivó férfiember fantáziája nem ismer határokat. Ha nős, akkor ennek komoly hasznát veszi, hiszen olykor ügyes forté­lyokhoz, cseles ötletekhez kell folyamodni, hogy az asszony által engedélyezettnél gyakrabban kereshesse fel törzskocsmáját. A szabadulásra több módszer is létezik.

A legegyszerűbb, ha vásárlás közben, mikor betérünk a kocsmába, hogy egy sört legurítsunk, valamit, mondjuk a tejet, ott hagyjuk. Otthon aztán rémült csodálkozás­sal vesszük észre, hogy ezt elfelejtettük megvásárolni. Rögvest felajánljuk, hogy máris rohanunk vissza a boltba, és pótoljuk a hiányzó árut. Így egy újabb korsónyi időt nyerhetünk.

Hétköznapra jó ötlet, ha a postáról szerzett „ajánlott levél érkezett" blankettát kitöltjük magunknak és a megfelelő pillanatban „a fenébe, erről megfeledkeztem” kiáltással elhagyjuk a lakást. Attól függően, hogy milyen távol van a posta, akár két, szerencsés esetben három korsónyi időt is nyerhetünk. Hazaérkezve pedig, szidhatjuk a postást, aki megint összetévesztett bennünket a szomszéddal.

Önök milyen alibivel szöknek meg otthonról?

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr984898196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.11.09. 09:39:39

Engem küldenek, mert a fiam délután csak hordozóban, az utcán sétálva alszik. Viszont emiatt kocsmában csak rapid lehet fogyasztani, mert felébred, de otthonról hozott, boltban beszerzett sört lehet séta közben kortyolgatni, csak a pisálást kell nagyon kiszámolni :)

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2012.11.10. 03:25:37

@lilakutyak: Gyalogosan még csak-csak megoldható és vannak megbízható járatok is:serteperte.blog.hu/2011/03/25/a_74_es_troli

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.11.12. 09:20:15

@Árpa Jankó: vidéki város külső részén nem a hely a gond, hanem hogy a hasamon alvó gyerek ne ébredjen fel, ha megállok, és még a hasizmaimat is másképp mozgatom.
süti beállítások módosítása