Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Felvilágosítás
2012. augusztus 24. írta: Árpa Jankó

Felvilágosítás

sorfesztival_infografika.jpgKedves Sörszerető Barátaim!

Remélem örömmel fogadjátok a Budavári Sörfesztivált hirdető felvilágosító grafikát. Lám-lám, nem kell világító korsó, hogy világosság legyen kobakotokban, elég egy szép kivitelű, hasznos ismereteket terjesztő röplap, mely iránytűként szolgál, ha a sörről szóló hitek és tévhitek közt szeretnétek eligazodni.

Hiszen nyilván sokat gondolkodtatok már azon, hogy milyen az amikor sör van a férfiak kezében – ahelyett, hogy sörrel teli korsóval próbálkoznának –, és ez miért nem néz ki jól egy női marokban. Ahogy feltehetőleg soha nem hallottatok a sumérok sörfőzéséről sem, így abban a hitben éltetek mindeddig, hogy valamelyik német kolostorban találták fel a sört.

Sőt, amíg ez a grafika nem ingatott meg hitetekben, az sem fordult meg a fejetekben, hogy a sörözés előtt vagy esetleg közben egyetek valamit. Eddig csak a berúgás állapotában gondoltatok, arra, hogy egy adag pacallal, vagy ha az nincs kéznél, egy vödör kávéval józanítsátok ki magatokat.

Jó hogy van ez a színvonalas grafika, mert így azt is tudhatjuk, hogy a sör finom – hát ez a nagyüzemi sörökről nem feltétlen igaz és a kézműves sörök és az ínyencség közé sem tennék feltétlen egyenlőségjelet. Vitatkoznánk azzal is, hogy a sör szomjoltó, mivel tapasztalatból tudjuk, hogy a sör nem hogy nem oltja a szomjat, hanem hanem minden egyes elfogyasztott korsó sör újabb után kiált.

Így aztán mégsem szerez ez a kis felvilágosítás örömet, mert az igazi üzenete az, hogy a marketingesek – és félő, hogy a tevékenységüket jóváhagyó sörgyárak is –, megvezethető ostobáknak tekintik a sörivókat, akiknek minden eladható, csak jó sokat kell reklámozni a terméket.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr514730796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása