Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Razzia
2012. május 11. írta: Árpa Jankó

Razzia

Krausz Tivadar írása

razzia.jpg

 

1985 március 28-án este 9-10 óra között egy magát megnevezni nem óhajtó, 1953. október hó 7-én született sörgyári segédmunkás esti sörét fogyasztotta a NON STOP-ban. 

Ahol a sörárpa aranylik, keserű komló zöldell, s lágy víz is van bőséggel, lehet ott jó sört gyártani, meg Kőbányai Világost.

Ez utóbbi márkát itta. Alkalmi ivócimborájával fergeteges hangulatban sörizom-összemérő gyakorlatokat végeztek. Kinek a hasán áll meg a korsó? Szkanderoztak. Sramlit dudorásztak jó hangosan. Emelgették a serleget...

A segédmunkásból minden pocakfurdalás nélkül böffent föl:

– Ez a legundorítóbbik söre a világnak! Tudod-e, hogy készül a sör, faszikám, az igazi?

Hosszú és kimerítő előadás következett árpától a hordóig.

– És ebből buktattak meg az élelmiszeripari szakvizsgán. A mesterem meg hülye, mint a párttagok általában.

Aztán az áremeléssel kapcsolatos véleményét nyilvánította ki, és a rendszert szidta, ahogy csak a Népszabadság kolumnistáinak volt szabad. Majorettként vonultak szájából a cifraságok. A pincér, aki élő kapcsolatot tart a fogyasztókkal, olyan jól hallott mindent, hogy a sörgyári segédmunkást rövidesen a rendőrség bántalmazta brutálisan.

Mikor hajnali hatkor a kerületi kapitányság lépcsőjén magára maradt, bélást kotort elő farzsebéből, és a legközelebbi románszürke telefonkészülékkel mentőt hívott. Kibírhatatlannak tűnő időtartam múltán érkeztek meg veteránautójukon és ellátták 8 napon túl gyógyuló fejsérüléseit.

A nemzetközi sajtó nem érdeklődött az esemény iránt.

 

 

Fotó: Magyar Rendőr

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr83371339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása