Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A 74-es járat
2011. március 25. írta: Árpa Jankó

A 74-es járat

Melyik sörissza ne ismerné annak nehézségét, hogy az elfogyasztott sörök keltette vizelési ingert milyen nehéz a BKV tömegközlekedési eszközein kezelni. Szerencsés az az ivócimbora, aki lakásához közeli kocsmát választ, de ha hosszabb út vezet haza, óhatatlanul meg kell szakítani. A Hrabal Sörözőt sem lehet megúszni egy sörrel – olyan, hogy egy sör, egyébként sincs – onnét pedig számomra hosszú az út hazáig. Öröm azonban az ürömben, hogy a 74-es trolibusz az a kivételes járat, amelynek minden megállójában, de legalábbis annak közvetlen közelében található kocsma, mert nyilvános vécé, persze egy sem. 

Én a Nagydiófa utcánál szállok fel és innét bármelyik megállóban könnyedén megoldhatom a problémát. Íme a menetrend: Körút - Akácfa Söröző, Szövetség utca - Colorado Söröző, Rottenbiller utca - Zorba Söröző, Nefelejcs utca - Sissy Söröző, Dózsa György út - névtelen söröző (lásd fénykép), Zichy utca - Dürer-kert, Hermina út - Vagon Söröző, Erzsébet királyné útja (Bethesda utca) - Pántlika Csárda, Kassai tér - Ex Bádog Söröző, Fűrész utca - Ungvár Kisvendéglő.

Mint látható útvonalamban egyetlen problémás megálló van: az Amerikai úti: de hát semmi sem lehet tökéletes. Igaz itt elég nagy zöldterület áll rendelkezésre, hogy a megoldjuk a problémát.

(Nevesincs kocsma a Dózsa György úti megállóban. Köszönet a fotóért Papp Évának)

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr232769913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

traktakoma 2011.03.25. 08:26:08

Ezért nem utazom metróval: onnét nincs menekvés.

Ogreface 2011.03.25. 22:23:10

Egyszer lehetne szervezni egy "A 74-es vízvonalán" nevű sörtúrát.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2011.03.26. 22:50:33

ez a Dózsa György útnál található műintézmény hajmeresztő. Én még nem tettem be a lábamat ide, de többször elmentem előtte, s hát igen komoly helyzet van odabenn....
a 74-es sörvonalán, nem?

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.11.01. 08:29:52

@armando_otchoa: ha belépsz is elég hajmeresztő, viszont már neve is van: SUSI.

Ogreface 2011.11.03. 18:27:28

@Árpa Jankó: Akkor csak is suhogós melegítőben, fehér zokniban, makkos cipőben és a felsőre kidobott aranyláncban / szigorúan keresztmedállal / lehet vagy érdemes bemenni?

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.11.04. 10:45:52

@Ogreface: A belépés ingyenes, a jelenlét homályos, a kilépés bizonytalan. A kisebbség az általad leírtnál igényesebben öltözik – a medál stimmel, de ma már a kosarascipő és a bőrjakó a menő –, de jól érzed: ők jelentik a törzsvendégek zömét.
süti beállítások módosítása