Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Green Pub
2010. július 28. írta: Árpa Jankó

Green Pub

Amikor tízegynéhány éve, talán 1997-ben, Párkányban megnyílt a Green Pub, rövid időn belül a magyar sörturisták zarándokhelyévé vált. Az épület, ahol eleinte működött, alig fele akkora alapterülettel dicsekedhetett, mint a mai, de már akkor is legalább hatféle sört csapoltak. Az ördög azonban a részletekben rejtezik. Hiába volt a tenyérnyi kocsmában mindig hibátlan a sör, hiába került minden a saját márkázott poharába, a Green Pub mégis eltéveszthetetlenül közép-európai kocsma volt.

Mindez persze nem zavart bennünket, a Duna innenső oldalán megszoktuk, hogy mintha a vendég lenne a vendéglősért és nem fordítva. Nem tudtuk szeretnek-e bennünket, vagy sem, elégedetten ittuk a hazai árakhoz mérten olcsó és itthon megszokottnál szakszerűbben csapolt Krusovicét, Budvart vagy éppenséggel a barna Sarist.

Többnyire persze tavasztól őszig lefetyeltük élvezettel a habot a Green épületének hátsó udvarában, a műanyag napernyő alatt megszorult melegben és elégedettek voltunk, hogy milyen fasza gyerekek vagyunk, s hogy milyen olcsón és gyorsan tudunk lerészegedni. Mert akkoriban még sietni kellett, a Green csak délután nyitott és az utolsó komp nem várta be a sörözésbe belefeledkezőket.

Aztán lett híd is és a Green is átköltözött, az eredeti bázissal szemben felhúzott felvonulási épületbe. Ideiglenesen gondoltuk, amíg az eredeti helyén kibővítve, újra meg nem nyit. De aztán hamar rá kellett jönnünk a barakk marad és a Greent továbbra is csak – egyre bővülő és az Euro bevezetését követően is olcsó – sörválasztéka okán szerethetjük.

A belsőt kizárt, hogy szakember tervezte és ezt nem csak a berendezésben megfogalmazodó igénytelenség, de falakon díszelgő sörgyári ajándéktárgyak is erősítik. Sebaj! Szerencsére a forma elválasztható a tartalomtól: a sör továbbra is hibátlan!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr1002180627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pável · http://pavelolvas.blog.hu/ 2010.07.28. 10:28:57

és mindent a saját poharában tolnak eléd!

mr.tejföl 2010.07.28. 11:31:48

Engem sokkal jobban zavar az, hogy bár a személyzet nemzetisége tisztázatlan, beszélnek szlovákul és magyarul is, állandóan az volt az érzésem, hogy aki odaátról jön azt, költsön bármennyit, viselkedjen bárhogy nem szeretik!

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2010.07.28. 12:05:50

az a Hoegaarden felirat mindjárt leugrik a plakátról. vajon hogy csinálták?
süti beállítások módosítása