Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörszövetség 25
2017. november 25. írta: Árpa Jankó

Sörszövetség 25

sorszovetseg.jpg

A Magyar Sörgyártók Szövetsége idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját. A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban rendezett ünnepi díszvacsorán köszöntőt mondott Pierre-Olivier Bergeron, az Európai Sörgyártók Szövetségének elnöke, valamint dr. Schillinger Attila, a MSSZ igazgatója is.

Az eseményen hirdették ki 2017 legjobb hazai sörkorcsolyáit, a „Sör mi több” által meghirdetett verseny győzteseit És ha már a helyszín, az érdeklődők megtekinthették az MKVM „Ez sör! A sernevelőtől a sörgyárig” című időszaki kiállítást is.

Mint illusztrációnk is mutatja a jeles nap alkalmából a Sörszövetség gondolt a sörcikk-gyűjtőkre is egy alkalmi söralátéttel. De, hogy a hétvégére se maradjanak receptötlet nélkül íme az egyik győztes: Malter Wellington (avagy: Véres hurka göngyölt tésztában, reszelt cékla salátával) a MALTeR BeerStro pályamunkája: 

malter_beerstro.JPG

Összetevők: Házi véres hurka, lilakáposzta, leveles tészta, reszelt cékla saláta (alma, torma, méz, hagyma, citrom, só, bors és persze cékla)

Elkészítés: A káposztát megpároljuk köménnyel, balzsamecettel, és ízlés szerinti fűszerekkel. A hurkát és a káposztát begöngyöljük a leveles tésztába. Az így göngyölt hurkát megsütjük és a friss céklasalátával tálaljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr9713378895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.