Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Pilsner Urquell házhoz megy
2018. április 29. írta: Merza Gábor

A Pilsner Urquell házhoz megy

citroen_2.jpg

Egy igazi sörrajongó képes kilométereket is utazni egy jó sörért. Vannak olyan sörturisták akik képesek külföldre is elzarándokolni, egészen a sörforrásig, például Pilsenbe, ahol kedvenc sörüket gyártják, hajlandóak egy gyárlátogatást is végig szenvedni, hogy lássák a szentélyt ahol szeretett italuk készül. Nem beszélve a sörgyár kocsmájában eltöltött felejthetetlen órákról, ahol számolatlanul gurulhat le a torkán a korsók aranyszínű tartalma a Pilsner Urquell Prazdoj.

Mostanában úgy tűnik, hogy a Dreher Sörgyárak közreműködésével a pilseniek a magyarokat is bevezetnék a mennyei sörök birodalmába. Kényeztetnek bennünket is. Először a tanksörrel és most a sörcsapokkal felszerelt Citroën kisbusszal, ami egészen a házunkig eljön, ha sors és a sörfesztivál szervezők úgy akarják.

Nekünk országszerte más dolgunk nem is lesz, mint szépen felöltözni, a pénztárcánkat degeszre tömve magunkhoz venni és elindulni lakóhelyünkhöz legközelebbi sörfesztiválra, ott megkeresni a jellegzetesen felújított kisbuszt és élvezni a Pilsner Urquell ízét, illatát . Na zdravi.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr2713879244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brumifiu 2018.04.29. 14:25:55

Jöhetnének egyenesen a 3. emeletre is. Nem kéne cipelni azt a sok Pilsenit föl, majd a göngyöleget le.
süti beállítások módosítása