Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Borsodi Mester margójára
2018. március 30. írta: Árpa Jankó

A Borsodi Mester margójára

mester.jpgBlogunknak nem szokása sajtóközlemények közreadása. Ezúttal is csak azért teszünk kivételt, mert még nem tudjuk pontosan mit is gondoljunk a Borsodi Mesterről. Nem tudjuk, mert a kommüniké alapján még azt sem tudjuk meg, hogy a Borsodi Mester vajon azon kívül, hogy világos, milyen sör! Ászok? Ale? Búza? Rozs? Szűrt? Szűretlen?

Tudjuk, hogy kétféle malátával és ugyancsak kétféle komlóval készül. De milyenekkel? És mennyi az eredeti extraktartalma? Hány százalék benne az alkohol? Normális esetben egy sör leírásához ezek a minimálisan szükséges információk és akkor még nem beszéltünk a mostanában egyre fontosabb keserűség értékről, melyet egyre több gyártó feltüntet a terméken.

Pillanatnyilag csak egy dolgot tudunk az új borsodi sörről, hogy a sörfőzők szabad kezet kaptak a recept kialakítására. Így aztán a Borsodi Mester fényt fog deríteni egy fontos kérdésre, hogy milyen lényeges újdonsága van a jubileumi sörnek, ami megkülönbözteti a többi borsodi terméktől, hogy mennyire más, mint azok a sörök, amik úgy készülnek, hogy a gazdaságosság kényszere megköti a sörfőző kezét..  

Jöjjön tehát a közlemény:

Mesteri húzással lepi meg a sörkedvelőket a 45 éves Borsodi. Április elejétől országszerte kapható a Borsodi Sörgyár legújabb különlegessége, a Borsodi Mester. Az új termék Németh András, a vállalat sörfőző mesterének egyedi receptúrája alapján készült a cég fennállásának 45. évfordulója alkalmából. A Borsodi Mester kétféle komló és kétféle maláta felhasználásával készül. A tiszta malátából főzött minőségi világos sör különlegessége, hogy a Borsodi sörfőzői szabad kezet kaptak a receptúra összeállításában.

„Mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, amikor szeretnénk valami különlegessel megjutalmazni magunkat. A Borsodi Mester esetében kifejezetten arra törekedtünk, hogy egy olyan sört alkossunk, ami az ilyen pillanatokat még tökéletesebbé teszi. Büszke vagyok rá, hogy olyan sört sikerült készíteni, ami méltó a Borsodi Sörgyár 45 éves történetéhez és küldetéséhez” – mondta el Németh András, a Borsodi sörfőző mestere.

A Borsodi Sörgyár számára mindig is fontos volt, hogy az átalakuló piaci igényekhez alkalmazkodó innovációk és új termékek bemutatása mellett hű maradjon a vállalat hagyományos értékeihez, a hazai sörkultúra fejlesztéséhez és a folyamatos magas minőségű sörgyártáshoz. Az elmúlt évtizedekben olyan fejlesztéseket vezettet be a hazai piacra, mint például az első alkoholmentes, az első fémdobozos vagy legutóbb, az ország első, nitrogénnel dúsított csapolt világos söre, a Borsodi Nitro.

A vállalat fennállásának 45 éves évfordulója, és az új termék kapcsán Vuleta Zsolt a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója is a hagyomány és az innováció jelentőségét emelte ki:
„Az idei jubileum alkalmából egy olyan innovációval szerettük volna megörvendeztetni a hazai sörkedvelőket, amely egyaránt támaszkodik a Borsodi sörfőző hagyományára, de ugyanakkor különleges új ízt is hoz – így született meg a Borsodi Mester. Büszkék vagyunk rá, hogy Bőcsön immár 45 éve ugyanolyan magas minőségben gyártjuk az ország egyik legkedveltebb sörét. Ennek alapja a munkatársaink tudása és tapasztalata, ezért is bíztuk sörfőző mestereinkre új sörünk elkészítését. Biztos vagyok benne, hogy sokak tetszését elnyeri majd.”

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr3613790444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása