Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új sör a láthatáron
2018. március 21. írta: Merza Gábor

Új sör a láthatáron

mrz.jpgDreher Pale Ale. Magyarul ez azt jelenti, hogy felsőerjesztésű, világos, prémium minőségű, keserű ízű sör. Persze egy sörnek nem lehet ilyen hosszú nevet adni, így maradt a Pale Ale.

A klasszikus aleket Angliában kezdték el készíteni pár száz évvel ezelőtt. Kellett egy kis idő, hogy ideérjen Kőbányára a Dreher Sörgyárba, de megérte a várakozás. Hosszú kísérletezések után egy teljesen új sört alkottak a sörtermelési mérnökök. Kiváló minőségi alapanyagokból, adalékanyag mentes – no kukorica – háromféle komlóval fűszerezett, aranyszínű, szomjoltóan keserű, 4,8 % alkohol tartalmú, minden szempontból megfelelő úgynevezett ivósört.

Előnyére ízében nagyban különbözik, a Dreher sörgyár többi sörétől és nem csak a felsőerjesztéstől, hanem az igényes kivitelezéstől, az alapanyagok gondos kiválasztásától és a minőségi sörbe nem illő szárazanyag növelő kiegészítő anyagok hiányától. A nevet majd megtanulják és megszokják a magyarországi sörkedvelő tömegek, A lényeg, hogy egy új sör született, amit mindenkinek, aki a minőségi sör elkötelezett híve, szívesen ajánlok. Aki ismer tudja, hogy sörben nem ismerek tréfát, aki meg megkóstolja az el is hiszi.

Írta és ajánlja: Merza Gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr2913756928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása