Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Keksz mi több
2017. április 06. írta: Árpa Jankó

Keksz mi több

keksz1.jpg

Talán ismerik a hetvenes évek közkedvelt viccét, mely szorosan kapcsolódik mai témánkhoz a söralátéthez. „Szovjet turistacsoport szórakozik egy budapesti vendéglátóhelyen. Sorra rendelik a söröket. A pincér eleinte minden körhöz újabb alátéteket szolgál fel, de a harmadik körnél már nem visz ki újabbakat mire az egyik vendég felkiált: Keksz nyet?”

Persze nem ez a vicc ihlette, hogy a söralátétet előszeretettel nevezik hazánkban keksznek – bár ki tudja. Ami a témában eddig érdekes lehetett azt megírtuk, több cikkben is, de ha kíváncsi akkor ezt itt semmiképpen ne hagyja ki. Ahogy ebben a cikkben is írtuk, a keksz, hiába egy sok funkciójú tárgy – valószínűleg igazi népszerűségre akkor tenne szert, ha tényleg ezen lehetne elkészíteni és beadni az adóbevallást. Amíg ez létrejön, mi egy új, rövidesen megvalósuló kezdeményezésről adunk hírt.

Szóval itt a nagy lehetőség, ha már megfordult a fejedben, hogy saját söralátéted lehessen. Itt az alkalom, hogy teljesüljön vágyad. Nincs más dolgod, mint megtervezni saját alátétedet és feltölteni a „Sör mi több” Facebook oldalán elérhető applikációba. Ha a te terved kapja a legtöbb lájkot, akkor alkotásod tízezer példányban nyomtatásra kerül és a „Sör mi több” gondoskodik róla, hogy egy sor szórakozóhelyre eljusson.

keksz2.jpg

Mi a magunk részéről valószínűleg egy téglalap formájú, kétoldalas keksztervvel indulunk, mely egyik oldalán grafika lesz, mely szándékunk szerint képeslapként is funkcionálhat majd. Ahogy az a Vaskó János gyűjteményéből származó alátéten is látható.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr2512405171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása