Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ajándékozzon sört!
2016. december 09. írta: Árpa Jankó

Ajándékozzon sört!

7_darab.jpgAlkoholos itallal kedveskedni szeretteinknek mindig is szokásban volt. Egy üveg whisky, vagy egy palack finom bor mindig is az egyszerű válasz volt a „vajon minek örülne?” kérdésre. A népi italnak tekintett, sokáig lenézett sör azonban nem jöhetett szóba ajándékként, hiszen mégsem ajándékozhattuk meg a szeretett férjet vagy a legkevesebb apukát egy palack Arany Ászokkal.

Szerencsére a sör-trend megfordulni látszik, és ma már a választékban nem csak a hazai kommersz sörök, hanem nagyszerű import sörök is megvásárolhatók. Ugyancsak szép ajándék lehet egy magyar kézműves sörválogatás. A sörfőzők és a sörforgalmazók is ráéreztek erre, mert egyre több díszcsomagolás kapható, melyekben a sörök mellé még egy-egy pohár is került.

Az ilyen sörkülönlegesség ajándékozása egyáltalán nem snassz, sőt a sör igazi ínyenceinek ezekkel szerezhetjük a legnagyobb örömet! Kétségtelen lehetne ezek beszerzése egyszerűbb is, ha a szupermarketekben is kaphatóak lennének, de azért egy jó belga, egy finom német vagy egy különleges cseh sör beszerzése ma már nem megoldhatatlan feladat.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr2112037819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása