Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Majdnem tökéletes!
2016. december 03. írta: Árpa Jankó

Majdnem tökéletes!

meggyes_girl.jpg

A fenti címke majdnem tökéletes. A Tinódi márkanév alatt futó Meggyes Girl sör a hagyományos címke dizájnt követi, mind formailag, mind tartalmilag. A sour cherry flavoured craft beer felirat ellen sem lehet kifogásunk – craft elnevezés nem védett és épp úgy nem jelent minőséget, mint a kézműves kifejezés, bár úgy sejtjük a címke grafikusa ezt szerette volna vele jelezni.

Tinódi ellen sincs semmi kifogásunk és a meggyes sört is kedveljük, ha a meggy együtt erjed a sörlével. Az ellen azonban, hogy meggyes girl sör több kifogásunk is van. Az egyik, hogy vagy legyen sour cherry girl beer, vagy legyen meggyes leányka sör – nehogy már csak a borosoknak legyen csajuk. Mert ez így, hogy girl sör – még ha a görl, meg a sör rímelnek is – nagyon gáz. Akár meggyes, akár nem!

A nagyobb problémám azonban az a prekoncepció, hogy az ilyen ízesített löttyöket, csak és kizárólag ifjú hölgyek fogyasszák. Mert egyébként mi másért kapta volna a girl nevet. Nem! Egyrészt egy jó ízesített sör nem selyemcukorka, amit édességként kell szopogatni, másrészt egyértelműen bebizonyosodott, hogy a görlök minél fiatalabbak, annál inkább szeretik a klasszikus komlós söröket.

Bizonyíték erre a cseh sörfogyasztás alakulása.

Az angol és magyar szöveg keverésének magasabb szintjére Csupor Marci lépett, aki vitathatatlanul nagyot alkotott:

46995.jpg

Hogy melyik borzalmasabb szóvicc, a vitathatatlan, vagy a termosztát azt ki-ki maga döntse el. Viszont szerencsére a sörök egészen jól sikerültek és ez elnézővé tesz bennünket ezekkel a szófacsarássokkal szemben! 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr10012021371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása