Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sörcikkgyűjtő találkozó és Collectorism sör
2016. november 03. írta: Kovács András Nemrokon

Sörcikkgyűjtő találkozó és Collectorism sör

cikk.jpg

Mind többen vesznek részt a Magyar Sörcikkgyűjtő Klub közép-európai sörös találkozóin. Idén a Collectorism támogatásával – 2016.november 5-én a Legenda sörfőzde Center összes termeiben huszonkilencedik alkalommal jön össze a közel százötven hazai, és fele annyi külföldi – osztrák, lengyel, cseh, szerb, szlovák – gyűjtő.

Jönnek továbbá  érdeklődők, sörös szakírók, meg a minőségi sörök kedvelői is, hiszen egy ilyen rendezvény elképzelhetetlen a sűrű csapolás nélkül. E szombat délelőttön megtelik a nagy terem izgatott csereberélőkkel, akik órákon át  felajzottan kutatják az értékes címkéket-alátéteket-kupakokat-dobozokat-korsókat-üvegeket a többiek asztalain. Lehet itt  tombolán szerencsét megkísérteni, sör-emblémás pólót próbálni, mások ritka értékeit megcsodálni. Kitűnő alkalom ez régi ismerősökkel és új emberekkel  találkozásra – vagy csak ismerkedésre egy érdekes világgal. A Collectorism révén pedig egy üveg British Ale a jutalma minden regisztrálónak. Az igényes látogató könyvet is vehet – mi másról, mint a sörről.

„S kinek ennyi jó kevés" annak további csábításul: egy tucatnyi helyben főzött sör,  főzde-látogatás, kipróbált konyha-remekek.

Asztalfoglalás: Bölöny József, 30/941 0541; jocobolony@t-online.hu

További információ: https://www.facebook.com/events/144429602685945/

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr3611926895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása