Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amikor a hóhért akasztják
2016. szeptember 24. írta: Árpa Jankó

Amikor a hóhért akasztják

ogre.jpgKevés olyan kocsmajáró van, akinek nem fordult meg soha a fejében a gondolat, hogy kocsmát kellene nyitnia. Hány, de hány kocsmai asztalnál fogalmazódtak meg szebbnél szebb gondolatok az ideális kocsmáról, ahol minden tökéletes, barátságosak az árak, kedves a felszolgálás, szakértő a csapos, finomak a sörkorcsolyák, tetszetős a berendezés, hangulatos a világítás, nem dübörög egyetlen kereskedelmi rádió, nem villog a pultos lány kigyúrt csávója kedvéért a televízió. És ahol persze tökéletes a sör is.Vajon hányan adják fejüket erre? Hányan mernek belevágni a kocsmanyitás rendkívül költséges és kockázatos vállalkozásába. Mert a kockázat nem csekély, akkor sem, ha nem rohadt drágán kell a helyiséget kibérelni, ha nem kell százezreket költeni a lepukkant pince felújítására. Ha garanciát mindössze a kocsmáros személye és a sört biztosító sörfőzde – Magyarország egyik legrégebben működő és minőségben magas színvonalon teljesítő szentandrási – jelenti. 

Szeretettel üdvözlünk Ogre bácsi! Kívánunk neked sok sikert a pult másik oldalán! Szeretnénk remélni, hogy beteljesíted minden tisztességes sörivó vágyát és remek kocsmát fogsz vezetni! Elkerülöd mindazokat a hibákat, melyek közös ivászataink alkalmából annyiszor keserítették meg söreinket. Ezeket most nem is sorolom, hiszen tudod és majdani vendégeid is tudják mire gondolok. Sok sikert hát, a Hunyadi téri Ogre bácsi sörözőjének!

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr4211741461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2016.09.25. 20:50:20

Azt gondolom, hogy a sör legjobb arca! A többi jó arctól elnézést kérek!
süti beállítások módosítása