Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sör öröm
2013. március 11. írta: Árpa Jankó

Sör öröm

vakond és a strong.jpg

Életünket nem a nagy dolgok teszik boldoggá, hanem az úgynevezett apró örömök. Ennek ellenére az emberek ezerrel próbálkoznak szerencsejátékokkal, holott tudják a főnyeremény csak anyagi nehézségeikre jelentene megoldást ami persze nem kevés. A többi, megoldatlan problémát azonban a pénz segítségével legfeljebb a szőnyeg alá lehetne seperni, a nyeremény csak a lakótelepről szakítana ki őket, és rövidesen természetessé válna, hogy amit eddig hitelbe álmodtak most mellényzsebből is ki tudják fizetni.

Hogy az apró örömökről tett fellengzős kijelentésünket igazoljuk, vegyünk példának a sörivás magasztos pillanatait. Sört inni bárhol, bármikor lehet, legfeljebb nem tudatosul bennünk, hogy a teljesség érintésével van dolgunk. Látszólag persze nem mindegy, hogy valamiféle negyedosztályú csehóban, avagy egy exkluzív dominikai szálloda bárjában kortyolunk bele sörös poharunk tartalmába. De csak látszólag. Mert aki nem veszi észre még a lottó-főnyeremény előtt, hogy sört inni jó, azt bárhova is vesse jó sorsa, a komló leve sohasem a lazulást hozza el, hanem újabb megoldhatatlan félelemek csapdájába eshetik.

Merjünk nagyot álmodni, de azért a sörivásban fedezzük fel, hogy egyike azoknak az élet igazi, kis örömeinek, melyek mindig ott vannak kezünk ügyében és minden kortyban megbúvik a sör megmagyarázhatatlan, keserű és mégis jóságos titka.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr805127099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása