Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tarhonyás hús
2013. március 04. írta: Árpa Jankó

Tarhonyás hús

tarhonya.jpgÁtfogó, országos óvodai és iskolai táplálkozás-egészségügyi vizsgálatot indít tavasszal az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI), illetve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal (OTH) – tájékoztatott az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ).

A hír hallatán eszembe jutott gyerekkorom rémséges menzaételeinek egyike a tarhonyás hús: a sörétnek gúnyolt kemény tarhonyával, a mócsingos húscafatokkal… brrrr. Otthon éppen voltak hozzávalók, így aztán főztem egyet. Szaftos pörköltből, puhára főtt tarhonyával. A piacon vettem hozzá csalamádét is, hogy megfeleljek az egészséges táplálkozás következményeinek is.

Remekül sikerült, igaz nyomokban sem emlékeztetett a napközis borzalomra, de hát nincs mit csodálkozni: finggal nem lehet tojást festeni, száz forintból nem lehet minőségi ételt készíteni. Akármennyit vizsgálódik is a hatóság. 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr235115572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása