Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyereményjáték!
2013. január 30. írta: Árpa Jankó

Nyereményjáték!

stella.jpg

Két sörre a vendégem a Bohemia sörözőben, aki ezt a sajtóközleményt lefordítja nekem magyarra!

Annie Leibovitz, az ikonikus amerikai fotóművész a nagy múltú Stella Artois belga sörmárka szolgálatába állította páratlan tehetségét. A legújabb kampányfotó sorozat egy legendás fotográfus koncepcióját és érzéseit tükrözi, aki olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint II. Erzsébet királynő, John Lennon, Michael Jackson vagy épp Bill Gates. Így, ehhez méltó módon, a kampány hivatalos bemutatásának színhelye a 2013-as Sundance Filmfesztivál volt.

Semmit nem értek! A művésznő páratlan tehetséggel ült fel a zongorára kezében egy pohár sörrel? Férfi zongoristává operáltatta magát? II. Erzsébet is Stella Artoist iszik? Egy fotóművész, hacsak nem fotózik, mit keres egy filmfesztiválon? Most akkor ki az az Annie Leibovitz: zongorista, alkoholista, fényképész esetleg filmfesztivál?

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr605054146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2013.01.30. 23:42:05

A teljes sajtóanyag megtalálható a www.sorlap.hu oldalon!

rambo13 2013.01.31. 08:33:32

@Árpa Jankó: azért Leibovitz (nem Lebovitz) asszonyt nem ismerni...khmmm...pl ő készítette az utolsó hivatalos képet Lennonról, pár órával azelőtt, h megölték (elég híres kép, amikor a ruhás ono-t meztelenül megöleli... maimanohaz.blog.hu/2012/10/02/foto-kalendarium_annie_leibovitz)

mondjuk az tény, h zagyvaság az egész, és rohadtul nincs ok-okozati összefüggés a között, h leibovitz mekkora művész, és ezért a sundancen lesz (volt) a kampány bemutatása, ebben tök igazad van...

amúgy sztem a kép tök jó lenne, ha nem stellat tartana a kezében a hölgy :)

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2013.01.31. 10:41:15

@rambo13: az elütést javítottam! A kiegészítést köszönöm!
A problémám nem Leibovitz asszonnyal van, hanem az egymásra hányt mondatokkal! Bocs, de én a fotótól sem estem hasra!

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2013.01.31. 15:37:58

Na, akkor itt egy fordítási kisérlet:

Tisztelt sörivók! Kifutott a legutóbbi reklámkampány, az eladási adatok stagnáltak, muszáj volt egy új agymosást, izé, reklámkampányt indítanunk, mert ez még mindig olcsóbb, mint kukorica helyett valami rendes malátát használni. Mivel érdemi pozitívumot nem tudunk felhozni, miért is kellene ezért az ízetlen szarért valakinek pénzt adnia, azt a rendkívül szellemes, kreatív és sohanemvolt ötletet találtuk ki, hogy csinálunk egy felvágos kampányt, ami azt az életérzést közvetíti, miszerint a Stella Artoát az elit, a hírességek isszák, izé, fogyasztják. Ha abban az illúzióban akarja ringatni magát, hogy Ön is a krémhez tartozik, igyon, pontosabban fogyasszon Ön is Stella Artoát! Ízleni ez sem fog, de olyan előkelőnek hat, hogy tuti elhódíthatja vele azt a nőcit a zongorán! Vagy nem, de valamivel több esélye lesz, mintha azt a proli Borsodit inná, higgye el!
süti beállítások módosítása