Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Grillcsirke bugaci módon
2013. január 26. írta: Árpa Jankó

Grillcsirke bugaci módon

pina_1359196276.jpg

Készül a finom grillcsirke. Bár megjegyezném, hogy Balog Rudolf 1938-as felvételén a pesti modellek szemmel láthatólag nem igazán tudnak mit kezdeni a nyársakkal. „Akárcsak az ázsiai sztyeppéken, szabad tűzön készül az étel a Kecskemét melletti Bugac-pusztán” – számol be a magyar konyhatechnikáról a National Geographic 1938-ban.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr955044772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ogreface 2013.01.26. 13:35:11

Úgy látom, hogy a lányok Beatrice koncertre készültek és nem sütögetésre, ezért ilyen ügyetlenek.

KL_ 2013.01.28. 08:45:17

Arról van valami infó, hogy ezt mivel fűszerezték 75 évvel ezelőtt?