Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Főzdefeszt arca
2012. június 04. írta: Árpa Jankó

A Főzdefeszt arca

Íme Ogre, akit némileg önkényesen, de a Főzdefeszt arcává választottam. A blog olvasói számára a kolléga mindenképpen ismerős lehet, hiszen ahol kitör a sörforradalom, ott Ogre mindig jelen van. Lett légyen szó Prágai Sörfesztiválról, Főzdefesztről, a Magyar Sörgasztronómiai Egyesületről, de mindig csak a jó sörről!

A ratebeer olvasói többszáz megbízható sörleírást olvashatnak tőle: Ogreface néven minden bizonnyal a legtermékenyebb magyar szerző a közismert sörösoldalon. Nem esik hasra a nagy nevek előtt, ítélete hosszú évek tapasztalatán nyugszik, és magam is bátran hagyatkozom iránymutatásaira. Mint látható, azonban ennél még sokkal többoldalú. Nem csak sörpocak-szépségversenyben, sörfelismerésben és a kriglifül megragadásában van otthon, de ha fogytán a jó sör, akár a molnárkocsit is megragadja és lohol, hogy torkok szárazon ne maradjanak.

Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr644565831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ogreface 2012.06.11. 22:33:39

Köszönöm, teljesen megvagyok hatva! ;)

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2012.06.17. 10:47:08

hát még én hogz köszönöm, hogy segített az ellátásban!

brumifiu 2017.09.17. 21:25:46

Emlékszem az első Főzdefeszten Ogre barátunk pasztörizálatlan-szűretlen Gösser sört csapolt, szerettem. Egyébként olyan tömeg verődött össze , hogy nem jutottunk sörhöz egy idő után, Át kellet menni a Puskin utcába Hrabalba, de ez a hely is hamar megtelt, olyannyira, hogy a lakók rendőrt hívtak. Mikor törekedtem a wc irányába a tömegben, egy fiatal egyenruhás rendőrnőbe botlottam. Gondoltam oldom a feszültséget és megkérdem: beugrott egy sörre? Rám nézett szigorúan, gondoltam most jön a gumibotozás, és mondta elhaló hangon: jó is lenne!
süti beállítások módosítása