Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A sörivó dilemmája
2012. május 25. írta: Árpa Jankó

A sörivó dilemmája

Ez a nyár is jól indul a sörivók számára. Június első hétvégéjén két budapesti helyszínen is sörfesztivált rendeznek. A nagy sörgyárak söreiből egyre többen ábrándulnak is ki és az ő érdeklődésüket elégítené ki mindkét esemény, a felvonultatott sörökkel igazolva, hogy van élet a láger sörökön túl is.

Az egyik helyszínen, a Palotanegyedben a Főzdefeszten a kisebb hazai sörfőzdék valamint a házi sörfőzők sörei és jónéhány külföldi különlegesség kóstolhatók szép számban. Ugyanebben az időpontban a Városligetben a Belga Sörfesztiválon az extravagáns belga sörfőzés pompás söreivel köthetnek szorosabb barátságot az ital lelkes hazai hívei.

A bőség láttán azonban mégsem vagyunk maradéktalanul boldogok, hiszen mindkét helyszínen mintegy százféle sörrel ismerkedhetnénk meg közelebbről. Ezt a mennyiséget még egy helyszínen is emberpróbáló feladat lenne végigkóstolni. Így viszont lehetetlen!

Ezért mégsem tudunk maradéktalanul örülni annak, hogy a két esemény egy időpontban kerül megrendezésre. Ti hogy oldjátok fel a bőség zavarát?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr344544882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vargagabor 2012.05.25. 06:35:51

A Csabai Sörfesztiválon lesznek belga és hazai kézműves sörök egyaránt. Nyomtatéknak lehet venned cseh remekeket, és hogy még tovább mekegjek, ezek mellé jó a zenei kínálat is, márakiszereti... Persze, itt nem lesz tízcsrillió féle sör, de szerintem ez a választék sem semmi... Minimum több, mint elég.

Ide fogok elmenni!

Mindenki keressen rá a gugliban, nem reklámozok semmit és senkit.

Serpocak 2012.05.25. 11:26:46

Nekem egy kicsit drága a belga, így marad a Főzdefeszt!

pif · http://sorbuvar.blog.hu/ 2012.05.25. 11:52:51

Délelőtt itt, délután amott, amúgy egy kicsit valóban jobb lehetne a Főzdefeszt időzítés, tavaly a rossz időt várták meg... Tudom nem könnyű, de akkor is.

kieső 2012.05.27. 07:37:10

Akkor még egy ajánló júniusra :-)

www.csehsornapok.hu/

Az időzítés tényleg nem a legjobb, de engem speciel most csak a hazai kézművesek érdekelnek, a csehek, németek várhatnak. Viszont az jó lenne, ha mindenhol lenne lehetőség kisebb adagokra; pohár, pikoló a mennél többfélét kóstolni vágyók miatt.
Minden szuper lesz :-)

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2012.05.29. 10:28:05

@kieső: A cseh sörnapokkal kapcsolatban egyelőre komoly fenntartásaink vannak, emiatt egyelőre nem ajánljuk.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.05.30. 09:17:33

@Árpa Jankó: Sokat panaszkodtál itt arról, hogy nincs jó kisüzemi ivósör. Kóstold meg a Kissler Ősforrást!

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2012.05.30. 14:11:52

@Árpa Jankó: Ezeket a fenntartásokat esetleg meg lehet osztani a nagyközönséggel is vagy marad szigorúan titkos anyag?

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2012.06.02. 08:52:14

@promontor: Jelenleg úgy áll a dolog, hogy jóval kevesebb sörmárka lesz jelen a sörfesztiválon, mint amennyit eddig megszoktunk. Hangsúlyozom: jelenleg.

promontor · http://jozsefbiro.blog.hu/ 2012.06.08. 16:53:34

@Árpa Jankó: A sörlista ( www.csehsornapok.hu/index.php ) szerintem nem rossz, ráadásul az utóbbi napokban bővült is. Van pár hiányzó, de vannak helyettük újak. Ha ez a lista teljesül, akkor szerintem ez egy remek rendezvény lesz.

(Tavaly emlékeim szerint az előzetes listáról egyedül a Zubr hiányzott...)

Ogreface 2012.06.11. 22:31:45

Ezek szerint az itthon már kedvelt és a Főzdefeszten is kóstolható volt, kisebb sörgyárak sörei nem lesz kint: Černá Hora, Janáček, Ježek, Kout, Platan, Rohozec, Rychtář, Vyškov, Vysoký Chlumec, Nymburk, Novopacké?
süti beállítások módosítása