Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ivó nap
2012. május 17. írta: Árpa Jankó

Ivó nap

Személy szerint semminek nem vagyunk szándékos elrontói, sőt a magunk részéről az öncélú részegeskedést sem ellenezzük. Némileg azonban gyanakodva szemléljük a Café Colombo versenyfelhívását az Ivó-napi hely- és cseh sör ismereti akadályversenyre.

A magunk részéről az összes pesti cseh sörlelőhelyet ismerjük és ha anyagi lehetőségeink engedik, akkor önként és dalolva látogatjuk meg ezeket. Van egy amelyiket fenntartásokkal, de ezt most hagyjuk. A sörök finomak (nem téveszthetők össze az egyre jobban lezüllesztett Pilsner Urquellel) és a túrát teljesítők legalább húsz-féle csapolt sörből válogathatnak.

A versennyel sincs semmi bajunk, bár részt biztos nem veszünk rajta, sem egyéniben, sem csapatban. Egyrészt az egy nap egy kocsma (maximum kettő) elvét valljuk. Kivételt legfeljebb ha szorít az idő külföldön, alkalmasint Prágában teszünk. Másrészt nem kevernénk össze kedvenc tevékenységünket a sörözést, fényes elménk csillogtatásával.

Az ivás egyébként sem sport, hanem szociokulturális tevékenység, nem futóverseny és nem vetélkedő. Ennek ellenére mindenkit biztatunk, ha az nincs jobb ötlete induljon a versenyen és érezze jól magát, végül is van akinek csak egy ivó napja van az évben.

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr814523345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2012.05.21. 07:44:29

Részt vett rajta valaki? Jól sikerült? Írjátok meg!
süti beállítások módosítása