Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Örömhír
2012. május 16. írta: Árpa Jankó

Örömhír

Hurrá! Megoldódott a hazai sörivók legsúlyosabb problémája! Mint azt az alábbi  sajtóközlemény is mutatja, Bőcsön már tudják, mitől döglik a légy. Nem kellenek jó alapanyagok, odafigyelés és türelem, elég egy félmilliárdnál is többe kerülő gépsor és máris szárnyal a minőség.

Nyilván ennek hatására az eladások is az egekbe szöknek, az 1990-óta kétharmadára csökkent hazai sörpiacon, ahol az elmúlt évtizedben három sörgyár is bezárt. Sajátos módon egyetlen hazai sörgyárban sem a pótanyagok kiváltásában, a jobb minőségű alapanyagok felhasználásában, hanem az innovációban és a marketingben bíznak.

Íme a kivonatos sajtóközlemény.

A Borsodi Sörgyár a mai napon, ünnepélyes keretek között felavatott új, töltő- és csomagoló gyártósora a csomagolás területén számtalan innováció megvalósítását teszi lehetővé. Elsőként a Borsodi dobozonként 10%-kal több sörrel jutalmazza vásárlóit, hiszen 0,55 l-es csomagolásban kerül a fogyasztókhoz, de hamarosan találkozhatnak majd egy különleges, keskeny, 0,33 l-es dobozos Borsodival is a vásárlók. Ezek az új, egyedi csomagolások a különböző fogyasztói szokások kielégítését célozzák. A 2,3 millió eurós beruházás a vállalat hosszútávú elkötelezettségét tükrözi, amely 30%-os kapacitásbővülést biztosít a dobozos kiszerelés gyártásában. A vállalat és tulajdonosai bíznak a hazai piac növekedésében, a Borsodi Sörgyár termékeinek, innovációinak beruházást sikerében. (A képen Dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere és Tőtös Zsolt, a Borsodi Sörgyár ügyvezető igazgatója az átadáson.)


 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr684520962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serkoptató 2012.05.17. 08:02:42

További innovációként javasolnám még a borsodi 0,44 literes dobozokba való töltését is azon célcsoport számára, amelyik fogyasztási szokásainak nem felel meg sem a 0,33-as, sem a 0,5 literes doboz.
De világújdonságként bevezethetnék a különleges, széles, 0,389 literes sörösdobozokat is.

De tényleg, mi a pélóért kell több, mint 600 milliót doboztöltés kapacitásbővítésre költeni, amikor per pillanat nem a szűkös termelőkapacitás a hazai sörgyárak legnagyobb gondja, hanem az, miképpen állítsák meg az folyamatos fogyasztáscsökkenést?

Ráadásul egy olyan csomagolásba fecölték ezt az irdatlan pénzt, amit leginkább sújt a termékdíj.
És mit keres egy multi gyártósoravatásán Miskolc polgármestere?

exodusAttack 2012.05.17. 08:43:20

Az igazi innováció az lenne, ha olyan sört készítenének, amit szívesen megiszik az ember.

-kk- 2012.05.17. 18:11:59

@Serkoptató: bár gondolom költői kérdések voltak, de azért:

A: szerintem az az igazán szomorú, hogy lesz mérhető forgalomnövekedése a Borsodinak attól, hogy Egyedi Méretű Dobozokba töltik;

B: láttál már politikus nélküli gyárfejlesztés-avatást? :)

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2012.05.18. 09:43:38

@-kk-: egyetértek. A dobozok vizuálisan ki fognak lógni a sorokból, és ez már piaci előny lesz. Sőt, bár környezetvédelmi okok miatt kerülöm a dobozt, én is ki fogom próbálni. Igaz mindegyiket csak egyszer...
süti beállítások módosítása