Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden megtörténhet
2012. május 03. írta: Árpa Jankó

Minden megtörténhet

Egy kocsmában minden megtörténhet. Így aztán a törzsvendégek és a rutinos kocsmajárók nem is nagyon kapták fel a fejüket amikor a helyiség ajtajában testhez tapadó ruhában, tűsarkú cipőben sajátos figura jelent meg. Egy férfi női ruhában ugyan már, láttak ők már ennél különbet is.

A különös jelenséget aztán rövid idő múlva követték szesztestvérei és ivócimborái, aki a messzi Angliából kísérték egészen a Csakajósörig az „ifjú arát”, hogy egy görbe éjszakával búcsúztassák „lányságát”.
Bátran kijelenthetjük: senki nem volt közülük szomjas.

Így érthető, hogy a női szerkóban miért is nem feszengett a vőlegény, bár a benne levő maligán nem igazán segített, hogy koordináltan mozogjon a számára szokatlan tűsarkú cipőben.

Bezzeg Annamarit nem zavarta a magassarkú cipő sem, igaz ő nem csak egy-egy alkalommal öltözött be nőnek. Negyedszázaddal ezelőtt persze még nagyobb feltűnést keltett egy transzvesztita Budapesten. A kicsit flúgos Annamarit azonban nem zavarta a neki kijutó megvetés, vidáman élte éjszakai életét a nyolcvanas évek Pestjén.

Túl sok megfizethető hely nem tartott nyitva az akkori éjszakában, így a Múzeum körúti Húszévesben könnyen összefuthatott vele, aki egy kis korhelykedésre szánta el magát. Cimborám sem volt már józan, amikor egy hajnalon összeismerkedett vele és örömmel konstatálta, hogy a „lány” különösebb tiltakozás nélkül fogadja közeledését.

A Húszévesben mindenki tudta mi helyzet, egyedül a nemcsak Annamari engedékenységétől megrészegült haver nem. Csak akkor döbbent a valóságra, mikor a tapogatódzása során, odatévedt keze, ahol egyértelművé vált: ezúttal melléfogott. Rohanva távozott a kocsmából, ahova aztán soha többé nem tette be a lábát.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr14485682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása