Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Részeg disznó
2011. szeptember 05. írta: Árpa Jankó

Részeg disznó

„Gertrude gyanakodva közeledett és beleszagolt a furcsa folyadékba. Rövid habozás után kortyolt egyet, és másodperceken belül szorgos lefetyelés hangjai töltötték be az ólat.
– Szavamra, ízlik neki! – kiáltotta Will.
– Még szép – közölte a papa derűsen. – Ez John Smith legjobb söre.
A disznó meglepően rövid idő alatt végzett a két gallonnal, majd tisztára nyalta az egész vályút, mielőtt otthagyta volna. Semmi késztetést nem mutatott arra, hogy visszaheveredjék a szalmára, hanem járkálni kezdett az ólban. Időnként odament a vályúhoz, hogy megnézze, nem fakadt-e még egy kis sör benne, és fel-felnézett a palánk fölött behajló három arcra.
Az egyik alkalommal elkaptam a pillantását, és hitetlenkedve konstatáltam, hogy a korábban vészjóslóan villogó tekintetben most nyájas derű honol. Némi jóindulattal még azt is mondhattam volna, hogy a disznó mosolyog.
Ahogy múltak a percek, egyre bizonytalanabbá vált a mozgása. Időnként megbotlott, és kis híján elesett, végül eltéveszthetetlen csuklást hallatva lerogyott a szalmára, majd az oldalára hengeredett...
Gertrude merevrészeg volt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr143203935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.09.05. 22:07:31

Vajon miért itatta le három komoly felnőtt ember a Gertrude nevű disznót?

Mantlesorrow · http://www.sorspecialista.hu 2011.09.06. 16:00:35

hát innen származik a kifejezés :)

traktakoma 2011.09.07. 23:19:38

@Mantlesorrow: James Herriot állatorvos könyvében szelidítik sörrel a disznót, hogy magához engedje kicsinyeit. Igazi részeg disznók felbukkannak Orwell Állatfarm című könyvében is és, ha emlékezetem nem csal Moldova (2:0 ide) György könyvében is iszik a disznó.
süti beállítások módosítása