Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A jó sör és a jó nő
2011. augusztus 11. írta: Árpa Jankó

A jó sör és a jó nő

Mi nagyon röstellnénk magunkat, hogy ritkuló hajú ötvenesként még mindig – bár ez minden korban vérciki – hátracsapott baseballsapkában tömnénk magukba az ótvar amerikai Bud(weiser) sört, miközben elhízott feleségünk az aznapi hetedik hamburgert tömné magába a hűtő előtt állva.

Szerencsére mifelénk eredeti budejovicei sör kapható, amit természetesen megfelelően lehűtve, üvegpohárból szoktunk fogyasztani, nem ritkán csinos, vonzó és nem elhízott nők társaságban, és kikacagjuk az olyan – szellemesnek egyáltalán nem nevezhető – bárgyúságokat, hogy ...egy sör sohasem nyúz, hogy kis söröket szeretne, vagy hogy ...egy sör a rögtön a tied lehet, mihelyt megkívánod!

A bárgyú és tahó amerikaiaknak, persze olyan élvezetben, hogy vonzó nővel, finom söröket igyanak, soha sem lehet részük, mert se tisztességes söreik, se vonzó nőik nincsenek – míg mi magyarok szerencsére csak jó sörből szorulunk behozatalra! Ezért nem mernénk kijelenteni, hogy a sör jobb, mint a nők. Már csak azért sem, mert abban a szerencsében van részünk, hogy mindkettőt szeretjük, és mindkettőből képesek vagyunk azt élvezni, amire kitalálták őket.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://serteperte.blog.hu/api/trackback/id/tr313145358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

informatikus · http://csakajosor.hu 2011.08.11. 12:24:21

Gondolom, az irás alapján, hogy sok amerikai sört ittál már, és sok felé jártál amerikában hogy igy átlátod mennyire hiány van a vonzó nőkből. Rutinos amerikai utazó vagy, na...jól gondolom? :-)

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.08.11. 12:59:38

@informatikus: Igen kedves barátom, jól látod: nagy tapasztalataim vannak ez ügyben. Az amerikai sörök kilencven százalék szart sem ér és jó nőkkel még rosszabb az ellátottság.

informatikus · http://csakajosor.hu 2011.08.11. 14:12:31

@Árpa Jankó: Értem. Akkor nekem szerencsém volt, mert bőven ittam nagyon finom söröket onnan, és még csinos ottani nőkkel is találkoztam :-)

Korsó · http://sorkocsma.blog.hu/ 2011.08.11. 17:49:07

Én már meg akartam kóstolni a Budweisert csak még nem adódott rá alkalom( bár mindenki szidja). Szeretek megkóstolni olyan sört is ami nem feltétlenül jó csak hogy tudjam miylen és tudjak hasonlítani.(ittam már kanizsait is, bár nem ment le belőle sok)

Árpa Jankó · http://serteperte.blog.hu 2011.08.11. 20:06:28

@informatikus: ha bőven iszik az ember jó söröket, egyre több a jó nő...

informatikus · http://csakajosor.hu 2011.08.11. 20:48:24

@Árpa Jankó: Ez igaz, de ez a szabály kontinens független :-)

szanisz 2011.08.15. 12:37:30

Az amcsi újhullámos kisfőzdék elég jók azért..és egyre többen isznak jó sört ott is.
süti beállítások módosítása